marketing en communicatie met pit

Missie en inspiratie

Spiceminds maakt contact.

Hoe wij werken

Bij Spiceminds geloven we dat mensen blij worden van oprecht contact. We gaan geen uitdaging uit de weg om dat te realiseren voor onze opdrachtgevers. Met het inzetten van nieuwsgierigheid, aandacht en onze ervaring in het brede vakgebied Marketing & Communicatie, helpt Spiceminds organisaties in het oprechte contact met hun doelgroep.
We stellen de juiste vragen, maken het concrete marketing- en communicatieplan vanuit een strategisch niveau en voeren deze uit.
Welke aanpak werkt, heeft alles te maken met de doel- of probleemstelling van de opdrachtgever, en goede kennis van hun doelgroep. Alleen op die manier ontstaat er meer dan enkel eenrichtingsverkeer: waardevol contact tussen onze opdrachtgever en hun doelgroep als resultaat.  Voor de één is dat één-op-één contact ofjuist  interactie met een grote groep tijdens een event. Voor de ander is dat het faciliteren van contact in een online community.
Wij zijn Spiceminds, met jarenlange ervaring in zowel strategie als uitvoering van marketing- en communicatieprojecten voor organisaties in Events, Food en Wellbeing. We bieden een breed netwerk van professionals waarmee we de ideale externe marketingafdeling zijn of een welkome aanvulling op een interne communicatie-afdeling.

Onze inspiratie

Waardevol, Overtuigend, Nieuwsgierig, Doortastend, Eerlijk, Resultaatgericht. Waarden die we bij Spiceminds hoog in het vaandel hebben staan. Niet alleen omdat ze ons en onze werkwijze zo treffend neerzetten. Ook omdat deze waarden samen de naam Wonder vormen. Een naam met betekenis, de achternaam van Ellen Wonder.

In 2017 kreeg onze vriendin en collega Ellen Wonder te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Ellen was zelf een trotse ondernemer met een enorm hart voor haar werk, waar wij jarenlang onderdeel van mochten zijn. Met enorme bewondering voor haar levenslust en mogelijkheid om positief in iedere dag te staan, spraken we met haar over het voorzetten van de projecten waar we tot dat moment samen aan hadden gewerkt.

In december 2017 namen we afscheid van Ellen. Vanaf januari 2018 combineren we onze ambitie en ondernemersdroom met met één van haar laatste wensen: kwalitatief hoge marketingcommunicatie aan blijven bieden met enorme ondernemerslust: Spiceminds.