uitfeest

klanten

expertise:
vormgeving
copy writing
CONTENT CREATIE
Social media
WEBDESIGN

Nova is een gespecialiseerd centrum voor alle kinderen, jongeren, ouders en betrokkenen die hulp nodig hebben, met én zonder beperking. Bij Nova Kind-Jeugdcentrum geloven ze in de kracht van zorg, begeleiding en ondersteuning om het leven van kinderen en jongeren positief te beïnvloeden. Die positiviteit, daar houden we van, en daarom  ondersteunen we Nova graag met ons team.

In onze langdurige samenwerking met Nova Kind-Jeugdcentrum hebben we een uitgebreid scala aan creatieve en strategische diensten geleverd om hun visie tot leven te brengen en hun online aanwezigheid te versterken.

Werkzaamheden

Huisstijlvernieuwing
We hebben Nova Kind-Jeugdcentrum bijgestaan bij het vernieuwen van hun huisstijl, waardoor deze nu een frisse, eigentijdse uitstraling heeft die perfect aansluit bij hun missie en kernwaarden.

Vormgeving van communicatiemateriaal
Er zijn flyers, gidsen, banners, jaarverslagen, beleidsplannen en plattegronden ontworpen en geactualiseerd in lijn met de huidige huisstijl.

Nieuwsbrief en Website 
Voor Nova hebben we een nieuwe website ontworpen en gebouwd, die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en informatief. In lijn met de stijl van de website ontworpen we ook de nieuwsbrief, die we nog steeds tweemaandelijks creëren om de betrokkenheid van ouders en verzorgers te vergroten.

Templates 
Voor zowel interne als externe communicatie hebben we speciale templates ontworpen. Deze templates maken het mogelijk voor medewerkers om zelf professionele documenten op te maken en dragen bij aan een uniforme en professionele uitstraling op alle communicatiekanalen.

Onze samenwerking met Nova Kind-Jeugdcentrum gaat verder dan alleen afzonderlijke projecten. Naast de reeds uitgevoerde werkzaamheden, zijn we ook actief betrokken bij de ongoing online communicatie van Nova:

Social Media 

We werken nauw samen met Nova om wekelijks boeiende content voor Facebook, Instagram en LinkedIn te creëren. Deze content is gebaseerd op de aangeleverde informatie en de kernwaarden van Nova.

Website onderhoud 
Het beheer en onderhoud van de website, waaronder het plaatsen van medewerkersinformatie, blogs en vacatures, is ook onderdeel van onze samenwerking. Hierdoor blijft de online aanwezigheid van Nova Kind-Jeugdcentrum altijd actueel en informatief.

Met Spiceminds blijven we Nova Kind-Jeugdcentrum ondersteunen en helpen we hen bij het bereiken van hun doelen en het uitdragen van hun missie naar een breder publiek.