marketing en communicatie met pit

De evenementensector is dynamisch en werkt met pieken en dalen in werkdruk. Hoe lekker is het wanneer je er in die pieken op kunt vertrouwen dat je campagne in goede handen is? 

Groot, klein, nieuw, consoliderend, cultureel of commercieel: met meer dan 100 events op onze naam zetten we onze ervaring graag in om van jouw event een succes te maken.
Van tijdelijk extra capaciteit zodat je team ook  in drukke periodes lekker blijft werken, tot het runnen van je (betaalde) social media campagne of juist het draaien van de gehele bezoekerscampagne, bij Spiceminds hebben we alles in huis, van strategie tot contentproductie en design.

Hier werk(t)en we aan:

I Light U

I Light U

Bij Spiceminds houden we van Utrecht en cultuur. Wij stonden dus direct AAN toen de vraag kwam of we de campagne voor I Light U op ons wilden nemen.

I Light U is een expositie van nationale en internationale lichtkunstenaars in en rondom het stationsgebied. Na de pilot-editie maakte de expositie in 2023 en 2024 een professionaliseringsslag en kon daarmee ook een goede campagne gebruiken om bezoekers te trekken. 

Lees meer
Gaudeamus Festival

Gaudeamus Festival

Ongehoorde symfonieën van nieuwe componisten, 5 dagen lang ontdekken voor nieuwsgierige liefhebbers van eigentijdse muziek, dat is het Gaudeamus Festival in Utrecht. In 2022 sloten we in de laatste weken voor het festival al aan om nog een boost te geven aan de kaartverkoop.

In 2023 startten we de samenwerking in het voorjaar om een gedegen online campagne op te kunnen zetten en zo het  bereik te vergroten en de kaartverkoop voor het evenement van mei tot september te stimuleren.

Lees meer